Hjälp äldre komma ut i naturen

Stort tack till alla er som redan bidragit och skänkt en slant för att ge fler äldre en minnesvärd sommar! Vi har kommit en bra bit på väg, men är inte riktigt i mål. Därför behöver vi din hjälp!

hela swishbilden

Ditt bidrag är betydelsefullt!

Många äldre kommer inte ut i naturen så ofta som de vill, speciellt när det finns fysiska eller ekonomiska hinder. Det jobbar vi hårt för att ändra på!
Blomsterfonden planerar nu för tredje året i rad att arrangera ÄldreKollo under sommaren 2017, men vi behöver din hjälp!

Våra ÄldreKollon ger många ensamma en chans till möten med andra människor.
För att kunna arrangera dessa utflykter är vi beroende av gåvor från medlemmar och givare. Med din hjälp kan fler äldre få en minnesvärd sommar.

Swisha din gåva till 9025305

Det är enkelt att använda Swish för att skicka din gåva. Vårt Swishnummer är detsamma som vårt 90-kontonummer: 9025305. Du kan också skänka din gåva genom att använda betalfunktionen nedan.

OBS! Betalningsmodulen ligger i en sk. iframe och är krypterad och säker, trots att det inte står https i url:adressen högst upp.

Blomsterfonden har 90-kontoSwisha ditt stöd till Blomsterfonden

Vi använder oss av Dibs för att genomföra säkra kortbetalningar. Läs gärna mer om hur Blomsterfonden registrerar dina uppgifter enligt Personuppgiftslagen.