ReseSkaparna bjuder åter in till sin traditionella Alla Hjärtans kryss med resefest ombord på m/s Birka och i år följer vi på Blomsterfonden med.

Då många av deras reseledare också är professionella artister erbjuder de en unik ReseSkaparrevy ombord med allt från ståuppkomedi till operasång! Vi får njuta av dans till orkester, underhållning samt umgås och prata resor. Du har även chansen att ta del av bra reseerbjudanden och vinna fina priser.
Tillsammans med ReseSkaparnas medarbetare, reseledare, artister, samarbetspartners, kunder och vänner firar vi kärlekens dag med en underhållande och trevlig kryssning. Det blir även inspirationsföreläsningar och danstävling ombord

PRIS: 490 SEK
Datum: 10 – 11 februari 2015
I priset ingår:
• Kryssning med del i insideshytt
• Välkomstdrink & Frukost
• ReseSkaparrevy
• Middag smörgåsbord med öl/vin
• Resmässa & resetävlingar.
• Birka anslutningsbuss

TILLÄGG:
Enkelhytt insides: 100 SEK
Enkelhytt utsides: 200 SEK
Utsides hytt: 100 SEK per person

Bokningsinformation till Blomsterfondens medlemmar
Kryssningen bokas direkt med Birka, uppge bokningskod: HJABLOM
De som önskar äta gemensamt med andra medlemmar föreslås boka à la carte kl 21.00/Buffet 20.45 och ReseSkaparrevy kl: 18.15 eller 19.30.

Bussar från Blomsterfondens seniorboenden
Bussar från Blomsterfondens seniorboenden i Stockholm till Birka terminalen t/r ingår i priset. Meddela receptionen på respektive boende att du önskar åka med bussen, ditt namn och bokningsnummer från Birka.
För er som inte bor i Stockholm ingår anslutningsbuss från många orter i Sverige, för mer information se Birkas hemsida eller fråga vid bokning per telefon 08-702 72 00