Blomsterfonden önskar God Jul

Blomsterfonden i juletid

Nu är det inte långt kvar till julafton och här kommer en hälsning från Blomsterfonden med förhoppningen att det blir en riktigt fin jul för alla våra medlemmar, boende, medarbetare och samarbetspartners.
Jul- och nyårshelgen är en intensiv period för Blomsterfonden, med massor av aktiviteter och förberedelser inför helgerna. Ingen ska behöva sitta ensam under långhelgerna hos oss.

Lucia kom och skänkte mycket värme och glädje

På Lucia får vi alltid besök från lokala skolor och organisationer, precis som i år. Denna vitklädda skara spred mycket värme och glädje både till boende och personal.


Provsmakning av köttbullar och vacker dukning till jul

Julmaten hos Blomsterfonden är viktig, så tillsammans med vår ansvarige kock har vi tagit fram en ”försmak på julen”. Där får varje boende provsmaka köttbullar, julskinka och sill och rösta fram sin favorit till julbordet.


Julbak och pepparkakshus en viktig aktivitet för många

Inför jul sprider sig en ljuvlig doft av nybakta pepparkakor och lussebullar runtom på våra äldreboenden. Vi knådar och bygger pepparkakshus med stor uppfinningsrikedom. Efteråt infinner sig ofta en känsla av lugn och frid.


Äldrejouren har öppet hela jul- och nyårshelgen

På våra seniorboenden arrangeras det glöggstunder, konserter och luciafirande. Äldrejouren har öppet alla röda dagar mellan 8-14 och 18-22 som stöd för dem som känner att de behöver någon att prata med.Från oss alla till er alla…

En God Jul & ett riktigt Gott Nytt År!