Julpsalmen4_Liseberg

Pressmeddelande

Blomsterfondens fastighet Julpsalmen 4 är nominerad till 2014 års ROT-pris. Stockholms Byggmästareförenings ROT-pris tillkom för att främja ombyggnation i Stockholm. I år tävlar fem byggnader om utmärkelsen och årets vinnare presenteras på ett frukostmöte den 19 september i Kulturhuset.

Bidragen till ROT-priset visar årligen goda exempel på hur byggnader tas tillvara och får en ny användning genom reparation, ombyggnad eller tillbyggnad.

Årets nominerade till Stockholms Byggmästareförenings ROT-pris 2014 är:
·  Hornstull
·  Julpsalmen 4
·  Kv Mercurius
·  Nya Carnegiebryggeriet
·  Sigma
– Vi är mycket tacksamma för nominering och ser fram emot att få visa upp verksamheten och vår fastighet Julpsalmen 4 för juryn, säger Christel Jansson, kommunikationschef i Blomsterfonden

För mer information om priset läs mer på www.stockholmsbf.se eller kontakta Christel Jansson, kommunikationschef rörande Blomsterfondens bidrag per telefon 070-2018 42 51 eller via e-post till christel.jansson@blomsterfonden.se.

Blomsterfonden är en ideell förening som arbetar för hem och vård åt äldre i Storstockholm. Blomsterfonden verkar för äldre i samhället och erbjuder människor över 60 år ett trygghetskoncept för varje skede i livet.