Gunnar, 86

Låt inte änglaspelet bli Gunnars enda sällskap i jul!

Julen är den högtid på året då den påtvingade ensamheten kan bli svårare att stå ut med, och speciellt för de som är äldre. Ditt bidrag ger oss bättre förutsättningar att ge våra äldre mer glädje, trygghet och gemenskap, även under storhelger.

Hjälp oss göra julen mindre ensam för Gunnar och många andra äldre!

Ditt stöd behövs för att:

  • Skapa fler aktiviteter på våra senior- och äldreboenden som skänker glädje och gemenskap.
  • Utöka vår telefonjour och uppsökande verksamhet vid storhelger för att bryta ensamheten.

Gunnar, 86

– Änglarna är vad jag har kvar

Det hände sig en jul när jag var liten att min storasyster varsamt placerade ett vackert inslaget paket till mig under granen. Ett fascinerande änglaspel som lyste upp vintermörkret och klingade så fint.
Idag är jag ensam. Även min syster är borta liksom hennes traditionsenligt långa telefonsamtal från Lund på julaftonsmorgonen.
Nu är änglarna vad jag har kvar. De spelar mig genom långhelgen och dämpar tristessen med sina spröda toner.

Swisha din gåva till 9025305 och märk med ”Glädje i jul”

Stort tack för ditt stöd!

Du kan även använda gåvoformuläret här för att skänka ditt bidrag!

[visa_form_gava]