Rökeriet Fjäderholmarna

Julbord serverat med omtanke till medlemspris

Varmt välkomna till Rökeriet Fjäderholmarna på julbord med avstånd och omtanke. Från fredag den 26:e november till 19:e december dukar Rökeriet upp för julbord av köksmästare Marcus Häggman och Årets kock Roland Persson.

Här står råvaran och det handgjorda arbetet bakom maten i fokus, och så klart den rökta smaken från vårt egna rökeri. Roland Persson och Marcus Häggman har blandat de populära, klassiska julbordsrätterna med ett brett utbud av vegetariska & veganska rätter samt ett helt eget dessertrum med massor av gott. Kärnan i all matlagning är att den sker från grunden och med mycket själ och hjärta.

Hur har Rökeriet på Fjäderholmarna anpassat sig efter rådande läge?

Rökeriet följer de restriktioner FHM går ut med och övervakar läget noggrant. Naturligtvis finns handsprit och dylikt utspritt i hela lokalen. Gäster placeras med omtanke och vi hjälps åt att ta hand om varandra.

Hur gör man för att boka till medlemspris?

Som medlem i Blomsterfonden får du 10% i medlemsrabatt på julbordet. Boka direkt hos Rökeriet Fjäderholmarna här och glöm inte att uppge att ni är medlemmar i Blomsterfonden i rutan för övriga önskemål.

Har du fler frågor och funderingar kring mat eller anpassningar? Tveka inte att kontakta Rökeriet direkt på info@rokeriet-fjaderholmarna.se eller ring till oss på telefon 08-716 5088.

Det går även att boka genom att skicka ett mejl till: info@rokeriet-fjaderholmarna.se

OBS! Om ni kommer i sällskap på över 9 personer måste bokningen göras via mejl eller telefon.

Hur går båtarna?

Utresa till Fjäderholmarna från Nybrokajen/Nacka strand.
Båten avgår 30 minuter innan er sittid ifrån Nybrokajen, kajplats 13-15 och ca 15 minuter ifrån Nacka strand.

Hemresa ifrån Fjäderholmarna till Nacka strand/Nybrokajen.
12.00 sittning – avgår hem 14:00 och 15:00
16:00 sittning – avgår hem 18:00 och 19:00
20:00 sittning – avgår hem 22:30 och 23:00

OBS! Dessa tider är det som gäller om inget annat har avtalats med Rökeriet. Båtbiljetten kostar 155 kr t&r/person med reservation för ändringar. Båtbiljett måste bokas separat via Strömmas hemsida här

Varmt välkomna till ett omtänksamt julbord på Rökeriet Fjäderholmarna!