Rökeriet Fjäderholmarna

Julbord serverat med omtanke till medlemspris

Varmt välkomna till Rökeriet Fjäderholmarna på julbord med avstånd och omtanke. Från fredag den 27:e november till julafton 24:e december dukar Rökeriet upp för julbord signerat av köksmästare John Kumerius och Årets kock Roland Persson.

Här står råvaran och det handgjorda arbetet bakom maten i fokus, alltid färska råvaror oavsett om det är grönsaker, fisk eller kött. Rökeriet värnar om det klassiska och älskar samtidigt att hitta nya smakkombinationer. Rökeriet är hjärtat i restaurangen där vi röker allt från skaldjur och kött till olika rovor och grönsaker. Roland Persson och John Kumerius kommer också att presentera några smygnyheter för i år. Vad sägs om ”Gröna Rummet”, ”Söta havsbordet” och inte mindre än 3 olika separéer!

Hur har Rökeriet på Fjäderholmarna anpassat sig efter rådande läge?

Att ge sig ut på restaurang i dessa tider är ingen självklarhet och avstånd och omtanke är en förutsättning för att det ska vara genomförbart på ett säkert sätt. Restaurangen har spridit ut sina olika buffébord i matsalen och tar endast upp sällskap för sällskap att ta del av dom.
De håller sig till gällande restriktion för matservering och har naturligtvis handsprit och dylikt utspritt i hela lokalen.
Alla gäster placeras med avstånd och omtanke och vi hjälps åt att ta hand och värna om varandra.

Hur gör man för att boka till medlemspris?

Som medlem i Blomsterfonden får du 100 kr i medlemsrabatt. Boka direkt hos Rökeriet Fjäderholmarna genom att skicka ett mejl till info@rokeriet-fjaderholmarna.se och uppge “Blomsterfonden” i din förfrågan.

Har du fler frågor och funderingar kring mat eller anpassningar? Tveka inte att kontakta Rökeriet direkt på info@rokeriet-fjaderholmarna.se eller ring till oss på telefon 08-716 5088.

Hur går båtarna?

Utresa till Fjäderholmarna från Nybrokajen/Nacka strand.
Båten avgår 30 minuter innan er sittid ifrån Nybrokajen, kajplats 13-15 och ca 15 minuter ifrån Nacka strand.

Hemresa ifrån Fjäderholmarna till Nacka strand/Nybrokajen.
12.00 sittning – avgår hem 14:00 och 15:00
16:00 sittning – avgår hem 18:00 och 19:00
20:00 sittning – avgår hem 22:30 och 23:00

OBS! Dessa tider är det som gäller om inget annat har avtalats med Rökeriet. Notera också att båtbiljett läggs på restaurangnotan. (165 kr t&r /person med reservation för ändringar.) 

Varmt välkomna till ett omtänksamt julbord på Rökeriet Fjäderholmarna!