Gå 2, betala för 1 – Allt för sjön 3 – 11 mars

MEDLEMSERBJUDANDE
Nordens största båtmässa Allt för sjön går av stapeln på Stockholmsmässan 3-11 mars 2018. Här finns allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare. På båtmässan finns det ett brett utbud av båtar, tillbehör och utrustning till båt och besättning. I år är det ca 400 utställare (segel-, motorbåtar och tillbehörsutställare). Det finns ett scenprogram med intressanta föredrag, roliga barnaktiviteter och ett stort antal världspremiärer/produktnyheter på plats.

På mässan har vi temadagar och måndag den 5 mars är det Tema senior, vilket betyder intressant föreläsningar, specialerbjudanden från utställare och även i några av restaurangerna.

MEDLEMSERBJUDANDE FÖR BLOMSTERFONDENS MEDLEMMAR

Medlemmar erbjuds att gå 2 betala för 1.

Biljetten gäller måndag-onsdag.  Rabatten erhålles på biljetter som köps online här

Med rabatt kostar två entrébiljetter 165 kr.  Kampanjkod: Blomster2018

Mer om Allt för sjön på Stockholmsmässan

I år har segelbåtsdelen utökats och för första gången sedan 2014 finns det en segelbåtsbrygga med bl a Hallberg Rassy, Najad, X-yachts och Arcona. På plats finns även mindre segelbåtar och jollar. På mässan ställer ett stort antal motorbåttillverkar ut som visar upp sina senaste modeller. Classic Boat Show är en populär utställning där det i år visas en rad rariteter i trä och plast. Några av de båtar som visas är Oxelö 30, Stimmaren, Fjord Dolphin 900, Pys, Coronet 21 och 24, Chris Craft, Nappare, Fjordling 17 och Runabout. Förutom vackra båtar så visar Sveriges Ångbåtsförening upp ångbåtsmodeller och berättar om Ångbåten som fyller 200 år. Ägarna till de utställda båtarna finns på plats och berättar om sina båtar och deras historia. I montrar i hallen finns bl.a. Svenska Fyrsällskapet, Föreningen S/S Blidösund, Museiföreningen Sveriges fritidsbåtar på plats.

På mässan görs en storsatsning på vattensporter – Water Park – med en gigantisk bassäng, 40 meter lång och 15 meter bred. Här bjuds det på uppvisningar och prova-på-aktiviteter inom vattensporter som wakeboard, SUP, jollar.