Planera i tid. Håll ögonen på horisonten!

Nu breddar vi samarbetet på juridikområdet för att du som medlem ska få den hjälp du behöver. I april och maj testar vi rådgivning över telefon och advokatjour på plats hos Blomsterfonden.

Blomsterfonden har sedan flera år arrangerat mycket välbesökta testamentesseminarier i samarbete med Beckmans juridik. Nu breddar vi vårt utbud på juridikområdet och startar ett samarbete med Advokatfirman Inger Boman AB. Inger Boman är i första hand sakkunnig inom ekonomisk familjerätt och avtals- och bolagsrätt inom det affärsjuridiska området.

Ring Inger Boman

Torsdagarna den 6 april och 4 maj kl har vi telefonrådgivning mellan kl. 13.00 – 17.00. Då kan du, som är medlem i Blomsterfonden, ringa till Inger Boman på telefon 0730-92 98 02 och ställa frågor som rör ekonomisk familjerätt eller affärsjuridiska angelägenheter.
Rådgivningen är helt kostnadsfri och begränsad till femton minuter per person.

Träffa Inger Boman – FULLBOKAT!

Torsdagarna 20 april och 18 maj har vi advokatjour mellan 10.00 och 12.00 i Blomsterfondens lokaler på Körsbärsvägen 15.
Då kan du, som är medlem i Blomsterfonden besöka Inger Boman och ställa frågor som rör ekonomisk familjerätt eller affärsjuridiska angelägenheter.
Rådgivningen är helt kostnadsfri och begränsad till femton minuter per person.

OBS! Alla tider för träff med Inger Boman på Körsbärsvägen är nu uppbokade! Vi kommer att utvärdera resultatet av vårt test i maj månad och återkommer med information om hur vi sen går vidare.