Kom och få inspiration till din nästa resa den 4 maj!

Vi bjuder in till reseseminarie med Reseskaparna, vår nya samarbetspartner.  Reseskaparna erbjuder innehållsrika seniorresor med kunniga reseledare och ett brett utbud. Som medlem får du rabattt på utvalda resor samt ”Sista Minuten erbjudanden”. Med dig hem från seminariet den 4 maj får du en resecheck på 500 SEK som introduktionserbjudande.

Jöran Nielsen och Christina Wallblom visar bilder och berättar om den första resan som går till södra England, med avresa den 30 juni. Besök Hampton Court Flower Show – världens största blomsterutställning utomhus kombinerat med södra Englands kust och ett besök på Isle of Wight, Churchill’s hem, Stonehenge samt katedralerna i Canterbury och Salisbury.

Jöran är en Englandskännare med stor kunskap som har ordnat resor till denna region under många år och Christina är en av ägarna till Reseskaparna.

Välkommen till Ringvägen 107 den 4 maj kl. 13 – 14.15  för lite reseinspiration! Anmäl dig på medlem@blomsterfonden.se eller ring 08-555 94 751. Antalet platser är begränsat, så skynda och anmäl!

Läs allt om resan här