Nytt år och ny medlemsavgift

Dags för medlemsavgift 2021

Under vecka 3 började vi skicka ut fakturan för medlemsavgiften 2021. Avgiften är densamma som förra året med enskilt medlemskap för 350 kr per år och familjemedlemskap för 500 kr (två personer). Vi ber om överseende för att det kan vara lite längre svarstider på medlemsservice just nu, men vi svarar så fort vi hinner. Om du betalar medlemsavgiften via autogiro så sker betalningen den sista bankdagen i januari.
Sista betalningsdag för medlemsavgiften på avi är den 28 februari.

Runda uppåt på medlemsavgiften

Om du har möjlighet så går det fint att ”runda uppåt” på din medlemsavgift med en gåva till vår verksamhet för äldre. För 2021 går våra “runda-uppåtgåvor” till arbetet med att göra våra jubileumsaktiviteter extra coronasäkra för våra äldre.

Bor du utomlands?

För dig som är medlem och bor utomlands samt har en registrerad e-postadress hos oss, så kommer vi i år att skicka medlemsfakturan via e-post. Vi gör detta för att undvika onödiga och kostsamma returer samt förstås av hållbarhetsskäl. Alla eventuella frågor som rör medlemsavgiften kan ställas via mejl till medlem@blomsterfonden.se

Om medlemsavgiften 2021

På din medlemsfaktura hittar du all information om ditt medlemskap såsom:

– Medlems- och ködatum

– E-postadress

– Förfallodatum och OCR-nummer.
OBS! OCR-nummer är lika med referensnummer.

Ändringar

Om du vill anmäla en ändring av ditt medlemskap t.ex. ändra din e-postadress, byta typ av medlemskap eller avsluta medlemskapet så mejlar du din ändring till medlem@blomsterfonden.se.

Frågor om uthyrning

För frågor som rör vår uthyrning såsom inloggning till Seniorbotorget eller visningar av lägenheter mejla direkt till uthyrning@blomsterfonden.se .