Nu fyller SeniorboTorget 4 år!

För fyra år sedan, den 9 mars 2015, körde vi igång SeniorboTorget, vår efterlängtade webbtjänst för förmedling av Blomsterfondens seniorbostäder för dig som står i seniorbokö hos oss. På SeniorboTorget kan du se vilka lägenheter som är lediga, anmäla ditt intresse och prenumerera på lediga lägenheter via e-post.

Nya publiceringstider för lediga bostäder

Från och med den 1 april börjar vi nu publicera lediga lägenheter löpande måndag – fredag, istället för som tidigare endast på måndagar. Du har sedan 8 dagar på dig att göra en intresseanmälan. När du prenumererar på lediga lägenheter via e-post så får du ett mejl varje gång en lägenhet som matchar dina önskemål blir ledig. Tiden för att kunna göra en intresseanmälan på en ledig bostad går alltid ut kl. 11.00 den 8:e dagen efter publicering, precis som tidigare. Information om när intresseanmälningstiden går ut finns alltid på SeniorboTorget.

Fördelarna med SeniorboTorget

Fördelarna med SeniorboTorget är att du kan se samtliga lediga lägenheter och prenumerera på lediga lägenheter. Du kan också se vilken exakt plats du har, se bilder och ritningar och ta del av köstatistik. Eftersom tjänsten är webbaserad finns ingen risk att missa en ledig lägenhet på grund av postgången eller om du är bortrest. Dessutom hjälper du oss att minska vår miljöpåverkan och samtidigt hålla nere våra administrativa kostnader, pengar som istället kan gå till vår sociala verksamhet.

Har du inte provat SeniorboTorget än? Se filmen här så får du lite nyttiga tips och en guidad tur!