Allt du behöver veta om Seniormässan 2022

Seniormässan är Sveriges största mässa för alla som vill leva ett aktivt liv och upptäcka nytt. Blomsterfonden kommer förstås att vara på plats, och vår vård- och omsorgschef Christel Haglund kommer även att hålla två föredrag om spännande framtidsplaner. Blomsterfondens monter finns strax intill scenen, C10:58.

Många av Seniormässans besökare kommer för att hämta inspiration, ny kunskap och få goda råd. Här finns möjlighet att träffa nya människor, hitta en ny hobby, få ny inspiration och lyssna på många intressanta och tankeväckande föredrag. Och så underhållning förstås, musik och skratt. Detta får du inte missa!

40% medlemsrabatt på mässentré till Seniormässan!

Klicka här så hittar du en rabattkupong för två personer.

Erbjudande under Seniormässan
– jubileumstavla 599 SEK inklusive frakt

Köp ditt eget exemplar av Barbro Ingvaldssons jubileumstavlor, med motiv från våra boenden Röda bergen, Ringvägen, Liseberg, Svalnäs eller Körsbärsvägen.

Passa på nu inför och under Seniormässan fram till och med den 6 oktober då vi säljer dem för 599 SEK inklusive frakt!

 

Läs om allt spännande som händer på Seniormässan

I mässtidningen som går att ladda ner här bredvid finns all information om föreläsningar, underhållning och seminarier.

Blomsterfonden håller seminarium

Vi vill så klart tipsa om att Blomsterfondens egen vård- och omsorgschef Christel Haglund håller seminarium om planerna för nytt äldreboende i Nacka, både på tisdagen den 4 oktober och den 6 oktober.

För tider se scenprogrammet här

På Seniormässan finns det mängder av utställare med kvalitetsprodukter och bra erbjudanden som i första hand vänder sig till dig som är 55 år och äldre. Här finns utställare inom många olika teman; Resor, Hälsa, Skönhet, Kultur, Teknik, Boende, Vård, Shopping, Upplevelser och Dryck.

Hoppas vi ses i monter C10:58!

Mässtidning