Fakturor till Blomsterfonden

Blomsterfonden använder e-fakturor för att ha en effektivare och säkrare process kring hanteringen av fakturor, både för dig som leverantör och för oss som kund.

Peppol (alt. Svefaktura)

Blomsterfonden önskar att du i första hand använder standardformat för e-faktura Peppol, alt. Svefaktura.
Här kan du läsa mer om Peppol (alt. Svefaktura).

Blomsterfondens Peppol ID är: 0007:8020051465

Fakturaadress till Blomsterfonden.

För att skicka e-fakturor till Blomsterfonden behöver du dessa basuppgifter:

Föreningen Blomsterfonden
Box 11091
100 61 Stockholm
Org.nr: 802005-1465
GLN-nr: 7368020051468
PEPPOL id: 0007:8020051465
Bank: SEB

Referenskod

Detta är en ansvarskod som är tresiffrig hos Blomsterfonden. Denna måste alltid vara med på fakturan. Om du har frågor om referenskod / ansvarskod kan du i första hand vända dig till din referens hos Blomsterfonden.

Betalningstid

För alla leverantörer tillämpar vi 30 dagars betalningstid för att vi ska hinna hantera och betala fakturorna i tid.

Alla kan skicka e-faktura

Oavsett er verksamhets storlek så finns det idag lösningar för e-faktura för alla. Vilken lösning som passar just er bäst beror på era befintliga förutsättningar. Många affärssystem kan redan i dag skicka e-fakturor, och där ser lösningen lite olika ut beroende på vilken leverantör av e-faktureringstjänster man väljer att teckna avtal med.

Blomsterfonden samarbetar med InExchange, men ni kan välja den leverantör ni önskar. Det finns lösningar för både mindre och större volymer.

Kostnadsfri webblösning

För er som har mindre volymer eller ett affärssystem som inte klarar av att skicka e-fakturor så har ni möjlighet att registrera era fakturor i en webbportal. Detta sker då manuellt och kostnadsfritt genom tjänsten InExchangeWeb.

Först skapar du ett konto genom att trycka på ”Anslut nu” och fyller i företagsnamn och e-postadress. När du är inloggad finns det tydliga instruktioner hur det fungerar.

Innan du skickar iväg din första faktura, kontrollera att du har angett alla företagsuppgifter som dina bankuppgifter, organisationsnummer och adress.

Om du har frågor kring hur InExchangeWeb fungerar kan du vända dig direkt till InExchange. Kontaktuppgifterna finner du här: