Grattis Emil och Christian!

Prisregn över Blomsterfondens medarbetare

Vi är så stolta och glada över våra duktiga medarbetare i Blomsterfondens äldreomsorg!

Äldrepedagog Emil Archén och undersköterska Christian Rosborg på Svalnäs fick den 2 november ta emot Röda korset, Djursholmskretsens stipendium till Suzanne Flemings minne för sitt fina arbete.

Vi gratulerar äldrepedagogen Emil Achrén (th) som fått utmärkelsen med motiveringen ”Med varmt hjärta, hög kompetens och salutogent förhållningssätt framhåller du det unika i varje person utifrån Blomsterfondens etiska plattform och främjar Svalnäs boendes livskvalité, varje dag.”
Ett lika stort grattis till undersköterskan Christian Rosborg (tv) som fått utmärkelsen med motiveringen ”Genom ett föredömligt bemötande, stort engagemang och genuin omtanke gör du dagligen det lilla extra för Svalnäs boende vilket skapar trygghet.”

..och så pris igen!

För bara några dagar sedan fick Tallgårdens verksamhetschef Ann Sofie Edin ta emot Socialnämndens kvalitetspris inom äldreomsorg i Danderyds kommun. Det är terapikatten Tallis som är starkt bidragande till vinsten, en katt som sprider mycket glädje bland de äldre på Tallgården. Det är just effekten av att ha katt på särskilt boende för äldre som har undersökts av Ann Sofie Edin, och studien finns att läsa i sin helhet på www.bpsd.se

Grattis Ann Sofie!