Månadsgivande

Ge en månadsgåva till Blomsterfonden


Du som månadsgivare är viktig för oss. Genom att skänka regelbundet till Blomsterfonden bidrar du till aktiviteter, sociala insatser, hyressubventioner m.m. för våra äldre. Din månadsgåva bidrar till att ensamma äldre får en mer meningsfull tillvaro.

Som månadsgivare får du även ett diplom och en effektrapport över hur din gåva har använts

Detta räcker din gåva till

Om du ger 100 kr i månaden kan din gåva gå till:

Aktiviteter

Vi brukar räkna med att en social aktivitet kostar c:a 100 kr per person. Skänker du 100 kr i månaden, skänker du 12 äldre ett deltagande i en social aktivitet.

Hembesök

Ett hembesök kostar c:a 300 kr (en timme). Din gåva om 100 kr i månaden räcker till 4 hembesök per år.

Våra värdinnor gör hembesök i våra seniorboenden, t.ex. till äldre som är ensamma eller behöver lite extra stöd.

Telefonjour

Under storhelger har vi telefonjour för de äldre som behöver prata med någon.

Vi räknar med att en halvtimme kostar 100 kr. Din gåva om 100 kr i månaden räcker alltså till 6 timmar telefonjour per år!

Blankett för medgivande

  • För att behandla ditt ärende behöver vi lagra och behandla dina personuppgifter. Vi gör det i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

    Läs hela vår integritetspolicy här

Ge via autogiro

Att skänka via autogiro är enkelt, skonsamt mot miljön och sparar administration.

Du anger själv hur mycket du vill skänka varje månad och kan när som helst göra uppehåll, ändra belopp eller sluta som månadsgivare helt och hållet.

Att bli månadsgivare är enkelt, fyll i formuläret till vänster för att beställa en blankett för medgivande, eller ladda ner blanketten här nedan.

Blankett för medgivande

 

Kontakt

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig! Ring till vår medlems- och givarservice på telefon 08-555 94 751, vardagar mellan 9-11, eller skicka e-post till givarservice@blomsterfonden.se.