Stöd Blomsterfonden här

Här hittar du Blomsterfondens aktuella insamlingskampanjer. När du skänker en gåva till Blomsterfonden ger du oss bättre förutsättningar att ge våra äldre glädje, trygghet och en meningsfull tillvaro.

Varmt tack för ditt stöd!

Skänk ett samtal till glädje för äldre

Skänk ett samtal till glädje för äldre

Juletider är ensamma tider för många äldre. Blomsterfonden har i hundra år jobbat för att lindra ensamheten för de äldre som inte har nära vänner eller anhöriga. Under pandemin är verksamheten viktigare än någonsin. Hjälp oss hålla vårt journummer öppet att ringa till i jul!

Läs mer och skänk en gåva här

Skänk en jubileumsblomma för mer välbefinnande

För att fira att Blomsterfonden fyller 100 år arbetar vi med att lyfta utemiljön vid Blomsterfondens anläggningar bland annat genom att plantera jubileumsrabatter. Vi vill skapa ännu mer levande och prunkande blomstergårdar som på olika sätt ökar välbefinnandet, glädjen och upptäckarlusten. Vill du vara med och bidra med en perenn eller blomma?

Läs mer här

ÄldreSupport

ÄldreSupport för ett tryggare äldreliv

Många äldre är inte rustade för äldrelivets alla utmaningar, utan står plötsligt i en akut situation utan att ha orken att be om hjälp. Samma sak gäller ofta för anhöriga och vänner som vill hjälpa sina nära och kära. ÄldreSupport erbjuder stöd och goda råd för äldre och deras anhöriga.

Läs mer här