Stöd Blomsterfonden här

Här hittar du Blomsterfondens aktuella insamlingskampanjer. När du skänker en gåva till Blomsterfonden ger du oss bättre förutsättningar att ge våra äldre glädje, trygghet och en meningsfull tillvaro.

Varmt tack för ditt stöd!

Var med och bidra till att fler äldre kan följa med på ÄldreKollo

Äntligen kan vi återigen arrangera ÄldreKollo igen, efter avbrottet under pandemin. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till att så många som möjligt ska få följa med i september.
Att få komma ut i friska luften och känna dofter av skog och hav ackompanjerat av fågelsång, det är riktigt välgörande för hälsan.

Läs mer här

ÄldreSupport för ett tryggare äldreliv

Många äldre är inte rustade för äldrelivets alla utmaningar, utan står plötsligt i en akut situation utan att ha orken att be om hjälp. Samma sak gäller ofta för anhöriga och vänner som vill hjälpa sina nära och kära. ÄldreSupport erbjuder stöd och goda råd för äldre och deras anhöriga.

Läs mer här

ÄldreSupport
Donera en minnesbänk Foto: Berit Sandqvist

Donera en minnesbänk till Drottning Silvias Jubileumsstig

Invigningen av Drottning Silvias Jubileumsstig avslutade Blomsterfondens 100-årsfirande. Du har fortfarande möjlighet att vara med och donera en vacker minnesbänk som placeras ut på lämplig plats längs med jubileumsstigen.

Läs mer här