Äldresupport för ett tryggare liv som äldre

Många äldre är inte rustade för äldrelivets alla utmaningar, utan står plötsligt i en akut situation utan att ha orken att ta tag i sitt liv. Samma sak gäller ofta för anhöriga och vänner som inte vet var de kan få stöd och råd för att kunna hjälpa sina nära och kära.

Astrid 56 år, med en pigg men bräcklig mamma:

”Jag kände att jag inte räckte till, att jag inte alltid var där för mamma när hon behövde mig. Jag kom på att jag egentligen inte vet något om äldrelivet alls. Det är ju inget man förbereder sig för. Det bara kommer. Som tur var fick jag tips av en bekant om ÄldreSupport. Det var skönt att tala med någon som kunde ge mig stöd och vägledning i de här svåra frågorna. Jag fick helt enkelt hjälp så att jag nu kan hjälpa mamma på bästa sätt, i alla frågor.”

Behöver du stöd och råd i hemmet eller nytt tryggt boende?

Vi ger dig vägledning och stöd. Kontakta oss på 08-555 94 888 eller aldresupport@blomsterfonden.se

 

Vill du bidra till ett tryggare liv för äldre?

ÄldreSupport erbjuder stöd och goda råd för äldre och anhöriga. Vill du bidra så att vi kan hjälpa fler? Stöd Blomsterfonden med en gåva till ÄldreSupport här direkt!
Du kan även använda Swish för att skicka ett bidrag. Vårt Swishnummer är detsamma som vårt 90-kontonummer: 9025305.

Swisha ditt stöd till BlomsterfondenBlomsterfonden har 90-konto

Stort tack för ditt stöd!

 

Vi använder oss av Dibs för att genomföra säkra kortbetalningar. Läs gärna mer om hur Blomsterfonden registrerar dina uppgifter enligt Personuppgiftslagen.